MAKARON (RYŻOWY RAZOWY ZE SPIRULINĄ) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA

7,88  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
mąka z ryżu pełnoziarnista*, spirulina* 3 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1572 kJ / 371 kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 75 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 3,5 g
Białko: 9,7 g
Sól: 0,09 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 7 – 8 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać SOJĘ

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Informacje dodatkowe

Waga 03 kg
Producent