MAKARON (Z SORGO I RYŻU Z BURAKIEM) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g – PASTA NATURA

10,01  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
mąka z sorgo* 70 %, mąka z ryżu pełnoziarnista*, burak w proszku* 5 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1519 kJ / 359 kcal
Tłuszcz: 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 69 g
w tym cukry: 3,5 g
Błonnik: 6,4 g
Białko: 9,5 g
Sól: 0 g 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 5 – 6 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu


Informacje dodatkowe

Waga 03 kg
Producent