Promocja!

MAKARON (Z JAJ PRZEPIÓRCZYCH) KRAJANKA BIO 250 g – BARTOLINI (SIELSKA KLUSKA)

Pierwotna cena wynosiła: 7,41 zł.Aktualna cena wynosi: 6,74 zł. brutto 

Najniższa cena z ostanich 30 dni 6,74 .

-9%

362 w magazynie

Mamy zapas, Ale nie zawsze tak jest ;)
 
MAKARON (Z JAJ PRZEPIÓRCZYCH) KRAJANKA BIO 250 g - BARTOLINI (SIELSKA KLUSKA)
MAKARON (Z JAJ PRZEPIÓRCZYCH) KRAJANKA BIO 250 g – BARTOLINI (SIELSKA KLUSKA)
7,41  Pierwotna cena wynosiła: 7,41 zł.6,74 Aktualna cena wynosi: 6,74 zł. brutto 

Najniższa cena z ostanich 30 dni 6,74 .

Skopiuj tytuł podany wyżej. Przyspieszy nam to pracę! 😀

SKŁADNIKI
semolina* (mąka z PSZENICY durum), JAJA przepiórcze świeże (5 %). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Makaron ze świeżo wybijanych jaj przepiórczych pozyskiwanych z polskich gospodarstw rolnych.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Przed spożyciem gotować we wrzącej osolonej wodzie przez 9-10 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g UGOTOWANEGO PRODUKTU
Wartość energetyczna: 771 kJ/182 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 35,3 g
w tym cukry: 2,9 g
Błonnik: 1,8 g
Białko: 6,8 g
Sól: 0,01 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać gorczycę.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.

 

Specyfikacja:

Szerokość opakowania jednostkowego (cm)12.00
Gwarantowany termin przydatności (w dniach)180
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)25.00
Masa netto (g)250
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)6.00
ProducentBARTOLINI (makarony)
Bez CukruBEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIOCERTYFIKAT BIO
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRESP.P.H. Tabit Sp. z o.o.. Kołłątaja 44. 05-402 Otwock
Kraj pochodzeniaPolska
Kraj pochodzenia składników (słownik BP)Polska
WEGAŃSKIWEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKIWEGETARIAŃSKI

Informacje dodatkowe

Waga0,317 kg
Masa netto (g)

Producent

Bez Cukru

CERTYFIKAT BIO

Kraj pochodzenia

WEGETARIAŃSKI