Promocja!

MAKARON (Z PŁASKURKI RAZOWY) FUSILLI BIO 500 g – ALCE NERO

Pierwotna cena wynosiła: 14,22 zł.Aktualna cena wynosi: 13,23 zł. brutto 

Najniższa cena z ostanich 30 dni 13,23 .

-7%

339 w magazynie

Mamy zapas, Ale nie zawsze tak jest ;)
 
MAKARON (Z PŁASKURKI RAZOWY) FUSILLI BIO 500 g - ALCE NERO
MAKARON (Z PŁASKURKI RAZOWY) FUSILLI BIO 500 g – ALCE NERO
14,22  Pierwotna cena wynosiła: 14,22 zł.13,23 Aktualna cena wynosi: 13,23 zł. brutto 

Najniższa cena z ostanich 30 dni 13,23 .

Skopiuj tytuł podany wyżej. Przyspieszy nam to pracę! 😀

SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY płaskurki pełnoziarnista*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 15 g soli. Czas gotowania 'al dente’: 11 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1539 kJ/342 kcal
Tłuszcz – 1,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,3 g
Węglowodany – 67 g
w tym cukry – 2,9 g
Błonnik – 5,7 g
Białko – 12 g
Sól – 0 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

 

Specyfikacja:

Gwarantowany termin przydatności (w dniach)120
Szerokość opakowania jednostkowego (cm)13.00
Wysokość opakowania jednostkowego (cm)26.00
Masa netto (g)500
Głębokość opakowania jednostkowego (cm)6.00
ProducentALCE NERO (włoskie produkty)
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRESALCE NERO S.P.A. VIA PALAZZETTI 5C. 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
Bez CukruBEZ CUKRU (w składnikach)
CERTYFIKAT BIOCERTYFIKAT BIO
WEGAŃSKIWEGAŃSKI
WEGETARIAŃSKIWEGETARIAŃSKI
Kraj pochodzeniaWłochy

Informacje dodatkowe

Waga0,513 kg
Masa netto (g)

Producent

Bez Cukru

CERTYFIKAT BIO

WEGAŃSKI

WEGETARIAŃSKI

Kraj pochodzenia