MAKARON (SEMOLINOWY) SPAGHETTI BIO 500 g – VALBIO

5,06  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
semolina* (mąka z pszenicy durum) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1516 kJ / 358 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 73 g
w tym cukry: 3,0 g
Błonnik: 3,0 g
Białko: 11,5 g
Sól: < 0,01 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować wodę (1 L na 100 g makaronu), dodać 10 g soli i gotować 7 minut.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.



Informacje dodatkowe

Waga 052 kg
Producent