SKŁADNIKI
mąka z PSZENICY ORKISZ typ 1050* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ziarna z certyfikowanych upraw biodynamicznych. Mąka ORKISZowa otrzymana z mielenia ziaren w młynach żarnowych. dzięki niewielkiej prędkości obrotowej kamienia mielącego zachowane zostają wszystkie wartościowe składniki ziarna.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1478 kJ/353 kcal
Tłuszcz: 2,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 64 g
w tym cukry: 1,0 g
Błonnik: 8,5 g
Białko: 14 g
Sól: <0,01 gZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Specyfikacja:
Masa netto (g) | 1000 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 11.00 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 16.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 30 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.00 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Certyfikaty inne | Demeter |
Producent | JUCHOWO FARM (syropy. melasy) |
Kraj pochodzenia | Polska |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | SPÓŁKA ROLNICZA JUCHOWO SP. Z O. O.. JUCHOWO 54A. 78-446 SILNOWO |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |