SKŁADNIKI
ekologczna mąka PSZENNA chlebowa typ 750
OPIS
Ekologiczna mąka PSZENNA “chlebowa” otrzymywana jest przez rozdrobnienie oczyszczonych ziaren PSZENICY zwyczajnej. Jest podstawowym składnikiem wyrobów piekarniczych, ale może służyć również do wszelkiego rodzaju wypieków oraz wyrobów mącznych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1446 kJ/341 kcal
Tłuszcz 1,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,4 g
Węglowodany 68 g
w tym cukry 0,5 g
Błonnik 2,9 g
Białko 12 g
Sól <0,01 gINFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać: ORZECHY, ORZESZKI ZIEMNE,NASIONA SEZAMU, SOJĘ.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Specyfikacja:
Masa netto (g) | 1000 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 11.00 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 11.00 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 19.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | BIO PLANET S.A.. WILKOWA WIEŚ 7. 05-084 LESZNO |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Producent | NATURAVENA BIO |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Polska |
Kraj pochodzenia | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |