SKŁADNIKI
nasiona rzeżuchy na kiełki* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
W warunkach domowych kiełki przygotowujemy w następujący sposób: Bierzemy płaski talerz, wykładamy go gazą lub innym materiałem chłonącym wodę. Na gazę sypiemy pojedynczą warstwę nasion i podlewamy ją wodą, najlepiej przegotowaną i letnią. Wodę należy uzupełniać tak , aby gaza cały czas była mokra. Nasiona umieszczamy w ciepłym i najlepiej ciemnym miejscu.
W zależności od gatunku kiełkowanej rośliny, kiełki pojawiają się po 2-4 dniach.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Specyfikacja:
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 16.50 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 2.00 |
Masa netto (g) | 30 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 90 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Producent | DARY NATURY – inne BIO |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | MIROSŁAW ANGIELCZYK DARY NATURY. KORYCINY 73. 17-315 GRODZISK |
Kraj pochodzenia | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |