OCET JABŁKOWY NIEFILTROWANY BIO 250 ml – BIO FOOD

10,09  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
ocet z ekologicznego wina jabłkowego

OPIS
Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i ryb, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Ocet jabłkowy ekologiczny to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego. Naturalny mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek. Produkt niepasteryzowany.

UWAGA
Przed spożyciem wstrząsnąć.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna:  66,9 kJ / 16 kcal
Tłuszcz: 0 g 
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,6 g
w tym cukry: 0,3 g
Białko: 0,4 g
Sól: 0,013 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. 4 st. C. 

 

Informacje dodatkowe

Waga048 kg
Producent