OCET UME SU BEZGLUTENOWY BIO 250 ml – TERRASANA

23,79  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
śliwki japońskie*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Ocet powstały w wyniku fermentacji umeboshi (śliwki japońskie). Idealny jako sos do sałatek, do marynowania warzyw, jako dodatek do ryżu, do sushi lub
do innych dań.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 73 kJ/17 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy nasycone: 0 g
Węglowodany: 3,4 g
w tym cukry: 0 g
Błonnik: 0,2 g
Białko: 0,8 g
Sól: 16,3 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.

Informacje dodatkowe

Waga04 kg
Producent