SKŁADNIKI
ekologiczny ocet jabłkowy 100 %.
OPIS
Produkt otrzymany z jabłek w procesie naturalnej fermentacji octowej. Idealny jako dodatek do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Można spożywać w postaci napoju.
Produkt niepasteryzowany, niefiltrowany, naturalnie mętny. Kwasowość: 4 %.
Najlepiej smakuje rozcieńczony w proporcjach: 1-2 łyżki stołowej na pół szklanki wody.
UWAGA
Występujący osad tworzą naturalne składniki z jabłek ekologicznych.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu w temperaturze pokojowej do + 25 ℃. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Specyfikacja:
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 26.20 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 45 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.50 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.50 |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | 81-506 Gdynia |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Producent | DELIKATNA (Zakwasownia) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Ekologiczna Przetwórnia Mikołaj Bator ul. Stryjska 24 |
Kraj pochodzenia | Polska |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |