MIGDAŁY W CZEKOLADZIE GORZKIEJ BEZGLUTENOWE BIO 50 g – DOTI

8,92  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
czekolada gorzka* 70% [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z soi*)], migdały* 29%, substancja glazurująca: guma arabska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Chrupiące połączenie surowego ekologicznego migdała oraz organicznej, belgijskiej czekolady. Czekolada: masa kakaowa minimum: 70,4%. Wysoka zawartość błonnika. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2254 kJ / 543 kcal
Tłuszcz: 40 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 18 g;
Węglowodany: 29 g;
w tym cukry: 20 g;
Błonnik: 11 g
Białko: 12 g;
Sól: 0,02 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy nerkowca.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacje dodatkowe

Waga006 kg
Producent