SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, nasiona słonecznika*, pomidory* (10 %), papryka czerwona* (9 %), woda, koncentrat pomidorowy*, sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, syrop z agawy*, sól morska, czosnek* (1 %), ocet jabłkowy*, papryka w proszku*, chili mielone* (0,5 %), białko roślinne* (z nasion słonecznika*), skrobia z tapioki*, pietruszka*, koper*, cząber* (* certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Pasta o intensywnym smaku warzyw.
Idealna do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1384 kJ / 335 kcal
Tłuszcz – 31 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 3,2 g
Węglowodany – 8,7 g
w tym cukry – 6,3 g
Błonnik – 2,1 g
Białko – 3,8 g
Sól – 1,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
Specyfikacja:
Masa netto (g) | 140 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.10 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.10 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.40 |
Producent | ALLOS (musy. musli. batony. syropy z agawy) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH. HOERNECKESTRASSE 39. 28217 BREMEN |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Niemcy |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |