SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, puree z mango* (25 %), sok pomarańczowy z koncentratu*, nasiona słonecznika*, woda, sok cytrynowy z koncentratu*, syrop z agawy*, napój kokosowy* (miąższ z kokosa, woda), curry* (1 %)(kolendra*, kurkuma*, koper włoski*, kozieradka*, kminek*, imbir*, cebula*, papryka*, czosnek*, cynamon*, chili*), sól morska, ocet owocowy*, białko roślinne* (z nasion słonecznika*), skrobia z tapioki*, biały pieprz*, chili w proszku*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Gęsta pasta z mango i curry. Idealna do pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1330 kJ/321 kcal
Tłuszcz – 28 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 2,6 g
Węglowodany – 13 g
w tym cukry – 9,3 g
Błonnik – 1,9 g
Białko – 3,4 g
Sól – 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciagu kilku dni.
Specyfikacja:
Masa netto (g) | 140 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.10 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.10 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.40 |
Producent | ALLOS (musy. musli. batony. syropy z agawy) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | ALLOS HOF-MANUFAKTUR GMBH. HOERNECKESTRASSE 39. 28217 BREMEN |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Niemcy |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |