SKŁADNIKI
nasiona słonecznika* (24 %), woda, olej słonecznikowy*, przecier jabłkowy*, jabłko*, sok z cytryny z koncentratu*, syrop jabłkowy*, curry* (1,5 %) (zawiera m.in. GORCZYCĘ* i SELER*), sól (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt bezglutenowy.
Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów.
Produkt wegański.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1325 kJ /321 kcal
Tłuszcz: 30 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g
Węglowodany: 5,6 g
w tym cukry: 4,3 g
Błonnik: 2,0 g
Białko: 6,1 g
Sól: 1,5 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwaciu przechowywać w temperaturze 6 – 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.
Specyfikacja:
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Masa netto (g) | 180 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.50 |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Niemcy |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |
Producent | ZWERGENWIESE (pasty. musy. sosy) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | ZWERGENWIESE NATURKOST GMBH. LANGACKER 1. D-24887 SILBERSTEDT |