SKŁADNIKI
fasola* (43 %), pieczarkI* (36 %), kasza jaglana* (32 %), cebula*, olej rzepakowy*, sól, majeranek*, liść laurowy*, czosnek*, papryka wędzona*, pieprz czarny*, kolendra*, ziele angielskie*, gorczyca* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt pasteryzowany. 100 g pasztetu wyprodukowano z 99,5 g warzyw i 32 g kaszy jaglanej. Najlepiej smakuje schłodzone z dodatkiem pieczywa.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1768 kJ/142 kcal
Tłuszcz: 17 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,7 g
Węglowodany: 52 g
w tym cukry: 20 g
Białko: 15 g
Sól: 2,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48 h.