PASZTET Z TUŃCZYKA I BIO OLIWKAMI 125 g (SŁOIK) – PAN DO MAR

14,11  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
kawałki tuńczyka 52 %, oliwki* 20 %, oliwa z oliwek extra virgin* 12 %, pasta ziemniaczana* 9 %, cebula* 4 %, czosnek*, sól morska (* składnik z rolnictwa ekologicznego). 47 % składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych

OPIS
Pasztet z tuńczyka (bonito,
żółtopłetwego, wielkookiego, białego). Produkt sterylizowany. Katsuwonus pelamis (tuńczyk bonito), Thunnus albacares (tuńczyk żółtopłetwy),Thunnus obesus (tuńczyk wielkooki), Thunnus alalunga (Tuńczyk biały) złowione w północno-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 27.X.a.2) i środkowo-wschodnim Oceanie Atlantyckim (FAO 34.I.2-III.12).

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PO ODSĄCZENIU
Energia: 667 kJ/157 kcal
Tłuszcz: 9,8 g
w tym kwasy nasycone: 1,9 g
jednonienasycone: 5,8 g
wielonienasycone: 1,6 g
Węglowodany: 4,0 g
w tym cukry: < 1,0 g
Błonnik: 1,2 g
Białko: 13,3 g
Sól: 1,5 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce w niemetalowym pojemniku i spożyć w ciągu 3 dni.

Informacje dodatkowe

Waga025 kg
Producent

PKWiU