PASTA KREMOWA Z MANGO I CURRY BEZGLUTENOWA BIO 140 g – ALLOS

11,56  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, puree z mango* (15%), sok pomarańczowy z koncentratu*, nasiona słonecznika*, woda, syrop z agawy*, sok cytrynowy z koncentratu*, napój kokosowy*, sól morska, curry* (1%), ocet owocowy*, białko roślinne* (z nasion słonecznika*),  skrobia z tapioki*, biały pieprz*, chili w proszku*  (* certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Gęsta pasta z mango i curry. Idealne do pieczywa.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1651 kJ / 400 kcal
Tłuszcz – 38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 4,4 g
Węglowodany -11 g
w tym cukry -9,1 g
Błonnik- 1,6 g
Białko – 2,9 g
Sól – 1,3 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciagu kilku dni

Informacje dodatkowe

Waga029 kg
Producent

PKWiU