PASTA KREMOWA Z PAPRYKĄ I CHILI BEZGLUTENOWA BIO 140 g – ALLOS

11,56  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
olej słonecznikowy*, czerwona papryka* (15%), woda, nasiona słonecznika*, sok cytynowy z koncentratu*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, syrop z agawy*, cebula*, koncentrat pomidorowy*, sól morska, papryka w proszku* (1%), oliwa z oliwek*, białko roślinne* (z nasion słonecznika*), cebula w proszku*, chilli w proszku* (0,5%), ocet owocowy*, skrobia z tapioki*, biały pieprz* (* składniki ekologiczne)

OPIS
Gęsta pasta z papryki i chili. Idealne do pieczywa.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1586 kJ / 384 kcal
Tłuszcz – 37 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 4,1 g
Węglowodany- 8,2 g
w tym cukry -5,3 g
Błonnik- 2,3 g
Białko – 3,5 g
Sól – 1,3 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni

Informacje dodatkowe

Waga029 kg
Producent

PKWiU