PASTA SŁONECZNIKOWA Z 4 RODZAJAMI PIEPRZU BEZGLUTENOWA BIO 180 g – ZWERGENWIESE

13,03  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI

woda, nasiona słonecznika* (33 %), olej słonecznikowy*, sok cytrynowy z koncentratu*, mix ziaren pieprzu* (3 %), (zielony pieprz*, czarny pieprz*, czerwony pieprz*, biały pieprz*), sól, cebula* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

OPIS

Produkt bezglutenowy. Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt wegański.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 1257 kJ/ 304 kcal

Tłuszcz: 28 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,8 g

Węglowodany: 4,5 g

w tym cukry: 0,5 g

Błonnik: 2,3 g

Białko: 7,4 g

Sól: 1,7 g

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwaciu przechowywać w temperaturze 6 – 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.

Informacje dodatkowe

Waga035 kg
Producent

PKWiU