PASTA SŁONECZNIKOWA Z MANGO I CURRY BEZGLUTENOWA BIO 180 g – ZWERGENWIESE

13,03  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI

olej słonecznikowy*, nasiona słonecznika* (20 %), woda, mango* (11 %), papaya*, sok cytrynowy z koncentratu*, jabłko*, syrop jabłkowy*, curry*, sól kamienna*, ocet jabłkowy*, mąka z gorczycy*, skrobia ziemniaczana*, papryka*, kurkuma*, pieprz cayenne*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

OPIS

Produkt bezglutenowy. Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt wegański.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 1602 kJ/388 kcal

Tłuszcz:   37 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 3,1 g

Węglowodany: 7,7 g

w tym cukry: 5,9 g

Błonnik: 2,4  g

Białko:   4,9 g

Sól: 1,2  g

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwaciu przechowywać w temperaturze 6 – 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.

Informacje dodatkowe

Waga035 kg
Producent

PKWiU