PASTA SŁONECZNIKOWA Z POMIDORAMI I PAPRYKĄ BEZGLUTENOWA BIO 180 g – ZWERGENWIESE

11,20  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI

ziarno słonecznika* (22 %), woda, olej słonecznikowy*, papryka* (11 %), sok z cytryny* z koncentratu soku z cytryny*, koncentrat pomidorowy* (6 %), syrop jabłkowy*, cukinia*, bakłażany*, sól, skrobia ziemniaczana*, czosnek*, ocet jabłkowy*, bazylia*, oregano*, rozmaryn* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

OPIS

Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt wegański.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 1389 kJ/336 kcal

Tłuszcz: 32 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7 g

Węglowodany:   6,1 g

w tym cukry: 4,1 g

Błonnik: 2,2  g

Białko:   4,9 g

Sól: 1,5 g

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwaciu przechowywać w temperaturze 6 – 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.

Informacje dodatkowe

Waga035 kg
Producent