PASTA SŁONECZNIKOWA Z RUKOLĄ I POMIDORAMI BEZGLUTENOWA BIO 180 g – ZWERGENWIESE

13,03  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI

nasiona słonecznika* (24 %), koncentrat pomidorowy*, pomidory* (15 %), olej słonecznikowy*, rukola* (10 %), woda, sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, sól, pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

OPIS

Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt wegański.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 1011 kJ/245 kcal

Tłuszcz: 22  g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,2 g

Węglowodany: 4,0 g

w tym cukry: 2,8 g

Błonnik: 2,5  g

Białko: 6,4 g

Sól: 1,1 g

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwaciu przechowywać w temperaturze 6 – 8
° C i spożyć w ciągu kilku dni.

Informacje dodatkowe

Waga035 kg
Producent

PKWiU