PASTA WARZYWNA POMIDOROWA Z CIECIORKĄ BEZGLUTENOWA BIO 160 g – PRIMAECO

9,80  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
woda, cieciorka* (39%), cebula*, koncentrat pomidorowy* (17%), olej słonecznikowy*, skrobia kukurydziana natywna, bulion warzywny* (sól morska, mąka ryżowa*, przyprawy*, olej słonecznikowy*), syrop z agawy*, sól morska, substancja zagęszczająca: guma guar, przyprawy,   zioła* (zawierają gorczycę*), sos sojowy jasny* (woda, soja*, sól) przeciwutleniacz: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Warzywna pasta kanapkowa z cieciorką i koncentratem pomidorowym. Zawartość warzyw: 78%. Produkt pasteryzowany. Źródło błonnika pokarmowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g                            
Wartość energetyczna: 661 kJ / 158 kcal                                        
Tłuszcz: 6,9 g                                                                                                      
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g                                                   
Węglowodany: 17g                                                                                    
w tym cukry: 4,5 g                                                                                  
Błonnik: 4 g                                                                                                         
Białko: 4,7  g                                                                                                     
Sól: 1,1 g
                                                                                                 

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać sezam i seler.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.

Informacje dodatkowe

Waga031 kg
Producent

PKWiU