PASTA WARZYWNA Z DYNIĄ I IMBIREM BEZGLUTENOWA BIO 135 g – ALLOS

10,98  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
dynia* (46%), marchew* (14%), nasiona słonecznika*, olej słonecznikowy*, cebula* (7%), syrop z agawy*, koncentrat soku z cytryny*, koncentrat soku z pomarańczy*, skrobia ziemniaczana*, sól morska, ocet balsamiczny biały* (ocet winny biały*, skoncentrowany moszcz winogronowy*), cebula w proszku*, imbir w proszku* (0,5%), olej z pestek dyni* (0,5%), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, gałka muszkatołowa*, kurkuma* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Gęsta pasta z dynią i imbirem. Idealna do pieczywa.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 858 kJ / 207 kcal
Tłuszcz – 16,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 1,8 g
Węglowodany – 11,0 g
w tym cukry – 7  g
Błonnik – 2,0 g
Białko – 3,7 g
Sól – 1,4 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych






Informacje dodatkowe

Waga029 kg
Producent

PKWiU