PASTA WARZYWNA Z DYNIĄ I SŁONECZNIKIEM BEZGLUTENOWA BIO 180 g – ZWERGENWIESE

11,20  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI

Olej rzepakowy*, dynia* (20 %), warzywa* (18 %) (marchew*, cebula*, pasternak*), ziarno słonecznika* (13 %), sok z dyni* z koncentratu soku z dyni* (11%), sok z pomarańczy* z koncentratu soku pomarańczowego* (8 %), syrop jabłkowy*, sok z cytryny* z koncentratu soku z cytryny*, sól, skrobia ziemniaczana*, ocet jabłkowy*, imbir*, kokos*, czosnek*, papryka*, pieprz*, kurkuma*, pieprz cayenne*, kminek *, cynamon*  (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

OPIS

Delikatna, kremowa pasta do kanapek oraz świetna baza do dipów lub sosów. Produkt wegański.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 1225 kJ/297 kcal

Tłuszcz: 28 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,6 g

Węglowodany: 6,8 g

w tym cukry: 4,3 g

Błonnik: 2 g

Białko: 3,4 g

Sól: 1,4g

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwaciu przechowywać w temperaturze 6 – 8° C i spożyć w ciągu kilku dni.

Informacje dodatkowe

Waga 035 kg
Producent