PASTA WARZYWNA Z TRZEMA RODZAJAMI PAPRYKI BEZGLUTENOWA BIO 135 g – ALLOS

10,98  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
czerwona papryka* (49%), nasiona słonecznika*, olej słonecznikowy*, zółta papryka* (9%), zielona papryka* (4%), syrop z agawy*, przecier pomidorowy* (3%), suszone pomidory* (2%), skrobia ziemniaczana*, koncentrat soku cytrynowego*, sól morska, przyprawy* (cebula w proszku*, czosnek w proszku*, papryka w proszku*), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, biały pieprz* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Gęsta czerwona pasta z kawałkami czerwonej, żółtej i zielonej papryki. Pikantno-warzywny  smak. Idealnie rozsmarowuje sie na pieczywie.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
 Wartość energetyczna: 954 kJ/ 230 kcal
Tłuszcz: 17,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
Węglowodany:  11,3 g
w tym cukry: 6,5 g
Białko: 5,1 g
Sól: 1,2 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych

Informacje dodatkowe

Waga029 kg
Producent

PKWiU