SMALCZYK WEGAŃSKI Z CEBULĄ I JABŁKIEM BEZGLUTENOWY BIO 250 g – ALLOS

22,93  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
tłuszcze roślinne*(79%) (olej palmowy*, tłuszcz z ziaren palmowych*, tłuszcz kokosowy*), olej słonecznikowy*, suszona cebula* (4%), sól morska, suszone jabłka* (2%) (*składniki ekologiczne).

OPIS
Bazę smalczyku stanowią naturalne, ekologiczne tłuszcze roślinne. Idealny do smarowania kanapek i jako dodatek do potraw. Produkt wegański, bezglutenowy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 3389 kJ / 824 kcal
Tłuszcz: 89 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 48 g
Węglowodany: 4,4 g
w tym cukry: 2,0 g
Białko: 0,8 g
Sól: 2,1 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w chłodnym miejscu, po otwarciu w lodówce. Przed spożyciem wyjąć z lodówki na ok. pół godziny.





Informacje dodatkowe

Waga043 kg
Producent

PKWiU