IMBIR MARYNOWANY DO SUSHI BIO 190 g (118 g) – GINGER PEOPLE

16,37  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
imbir* (60 %), cukier trzcinowy*, ocet ryżowy, woda, sól, regulator kwasowości – kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Cienko pokrojony marynowany imbir. Stosowany jako dodatek do sushi. Produkt pasteryzowany.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 476 kJ/112 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 28 g
w tym cukry – 24 g
Białko – 0 g
Sól – 0,48 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.

Informacje dodatkowe

Waga038 kg
Producent