SKŁADNIKI
imbir mielony* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Imbir stosuje się jako przyprawę do zup, pieczonego mięsa wieprzowego, dziczyzny i baraniny. Dodaje delikatnego smaku potrawom z ryżu, JAJEK, słodkim deserom, kompotom, różnym słodyczom.
Imbir można stosować także do ogórków marynowanych czy dyni marynowanej.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Specyfikacja:
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 18.00 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 25.00 |
Masa netto (g) | 500 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 6.00 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | Dary Natury Sp. z o.o.. Koryciny 73. 17-315 Grodzisk |
Producent | HORECA BIO – pozostałe |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Indie |
Kraj pochodzenia | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |