SKŁADNIKI
kolendra* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Kolendra służy do przyprawiania wędlin (zwłaszcza mortadeli i serdelowej), pasztetów, konserw mięsnych i rybnych, likierów i wódek oraz wielu mieszanek przyprawianych np. pieprzu ziołowego i curry.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu
Specyfikacja:
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 14.50 |
Masa netto (g) | 20 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 3.50 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.00 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Producent | DARY NATURY – przyprawy i zioła |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | MIROSŁAW ANGIELCZYK DARY NATURY. KORYCINY 73. 17-315 GRODZISK |
Kraj pochodzenia | Polska |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |