SKŁADNIKI
majeranek* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Majeranek dodaje się głównie do kiełbas, tłustych mięs, pieczeni wieprzowej, baraniej, jagnięcej. Nadaje się wspaniale do przygotowywania zup jarzynowych, pomidorowych, RYB, pasztetów i omletów.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Specyfikacja:
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 14.50 |
Masa netto (g) | 15 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 180 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 3.50 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.00 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Producent | DARY NATURY – przyprawy i zioła |
Kraj pochodzenia | Egipt |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | MIROSŁAW ANGIELCZYK DARY NATURY. KORYCINY 73. 17-315 GRODZISK |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |