SKŁADNIKI
nasiona SOI*, JĘCZMIEŃ*, woda, sól morska, Aspergillus Oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Niepasteryzowane miso z SOI i jęczmienia.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 606 kJ/145 kcal
Tłuszcz – 5,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,7 g
Węglowodany – 9,5 g
w tym cukry – 5,6 g
Błonnik – 5,1 g
Białko – 11 g
Sól – 11 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Specyfikacja:
Masa netto (g) | 350 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.50 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.50 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.80 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Holandia |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Japonia |
Producent | TERRASANA (kremy. makarony. sosy sojowe. inne) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |