SKŁADNIKI
papryka czerwona słodka mielona* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Papryka słodka mielona może być używana w kuchni wszechstronnie – do potraw mięsnych, twarogów, wędlin, sałatek, sosów, potraw z RYB, ryżu i drobiu. Posiada wyrazisty, a jednocześnie przyjemnie słodki smak. Nadaje potrawom wyśmienity aromat, a także piękną i intensywną barwę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu.
Specyfikacja:
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 120 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 16.00 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 26.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.00 |
Masa netto (g) | 500 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Producent | HORECA BIO – pozostałe |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | MIROSŁAW ANGIELCZYK DARY NATURY. KORYCINY 73. 17-315 GRODZISK |
Kraj pochodzenia | Polska |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |