SKŁADNIKI
trawa cytrynowa* 100% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Trawę cytrynową używa się w kuchni południowo-azjatyckiej oraz południowo-amerykańskiej. Aromat i smak przypominający trochę cytrynę, ale bez jej kwaskowatości.
Wzbogaca się nią smak zup, sałatek, napojów, deserów a nawet dań drobiowych przyprawianych curry. Suszone źdźbła trawy cytrynowej można dodać do herbaty.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Specyfikacja:
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 14.50 |
Masa netto (g) | 20 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 3.50 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.00 |
Bez Cukru | BEZ CUKRU (w składnikach) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Producent | DARY NATURY – przyprawy i zioła |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | MIROSŁAW ANGIELCZYK DARY NATURY. KORYCINY 73. 17-315 GRODZISK |
Kraj pochodzenia | Polska |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Polska |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |