FASOLKA ADZUKI BIO 400 g – BIO PLANET

11,56  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
ekologiczna fasolka adzuki 100 %.


OPIS
Ekologiczna fasolka adzuki charakteryzuje się słodko – orzechowym smakiem. Polecamy  jako dodatek do ryżu i innych potraw zbożowych oraz do past, pasztetów, zup i potraw jednogarnkowych.


SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
uprzednio namoczoną kilka godzin i przepłukaną fasolę należy gotować do miękkości w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 minut. Fasolę solimy dopiero pod koniec gotowania.


WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1375 kJ/329 kcal
Tłuszcz – 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,2 g
Węglowodany – 50 g
w tym cukry – 0 g
Błonnik – 13 g
Białko – 20 g
Sól – 0,01 g


ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacje dodatkowe

Waga041 kg
Producent

PKWiU