BATON DAKTYLOWO – ORZECHOWY Z CZEKOLADĄ RAW BEZ DODATKU CUKRÓW BEZGLUTENOWY BIO 25 g – LIFEFOOD

5,78  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
daktyle*, orzechy* (26 %), migdały*, orzechy nerkowca, pasta migdałowa*, surowa czekolada* (9 %) (surowe kakao w proszku*, surowy tłuszcz kakaowy*). Zawartość kakao: 100 %, zawartość tłuszczu kakaowego 33 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Baton RAW. Pakowany w atmosferze ochronnej. Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1576 kJ / 378 kcal
Tłuszcz: 16 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5 g
Węglowodany: 49 g
w tym cukry:  42 g
Błonnik: 10 g
Białko: 8 g
Sól: 0,01 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne orzechy i sezam. Może zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym, ciemnym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni

Informacje dodatkowe

Waga003 kg
Producent

PKWiU