BATON MARCEPANOWY W POLEWIE Z CIEMNEJ CZEKOLADY BIO 40 g – DENNREE

9,02  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
cukier trzcinowy surowy*, MIGDAŁY* (31 %), miazga kakaowa*, woda, syrop cukru inwertowanego*, tłuszcz kakaowy*, alkohol* (0,7 %), mielone ziarna wanilii Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2053 kJ/492 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 7,2 g
Węglowodany: 50 g
w tym cukry: 48 g
Białko: 8,1 g
Sól: 0,07 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać zboża zawierające gluten, ORZESZKI ZIEMNE i inne ORZECHY, SOJĘ i MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ).

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacje dodatkowe

Waga004 kg
Producent