BATON Z NADZIENIEM KARMELOWYM W POLEWIE Z MLECZNEJ CZEKOLADY CREME BRULEE BIO 22 g – RAPUNZEL

3,03  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
cukier* (cukier trzcinowy*, cukier trzcinowy nierafinowany*), tłuszcz kakaowy*, MLEKO pełne w proszku* (15 %) karmel* (13 %)(cukier trzcinowy*, syrop glukozowy*), olej palmowy*, odtłuszczone MLEKO w proszku* (8 %), miazga kakaowa*, emulgator: lecytyny (ze słonecznika)*, wanilia Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Baton z delikatnym kremowym nadzieniem karmelowym oblany chrupiącą mleczną czekoladą.

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać ORZECHY i soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacje dodatkowe

Waga002 kg
Producent