BATON Z NADZIENIEM KOKOSOWYM W POLEWIE Z MLECZNEJ CZEKOLADY COCOS CREME BIO 22 g – RAPUNZEL

5,58  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI

cukier trzcinowy*, surowy cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, mleko w proszku pełne* (12%), kokos* (12%), olej palmowy*, miazga kakaowa*, emulgator: lecytyny (z soi*), wanilia bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)


WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 2547 kJ/613 kcal

Tłuszcz – 45,4 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 31,9 g

Węglowodany – 44,6 g

w tym cukry – 43,6 g

Błonnik – 2,6 g

Białko – 5,2 g

Sól – 0,18 g

 

INFORMACJA ALERGENNA

Może zawierać orzechy laskowe i migdały

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Informacje dodatkowe

Waga003 kg
Producent