CIASTKA RYŻOWE Z KAWAŁKAMI CZEKOLADY BEZGLUTENOWE BIO 250 g – PASTA NATURA

13,28  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
mąka ryżowa*, czekolada* (19 %) (cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*), cukier trzcinowy*, olej słonecznikowy*, jaja*, masło*, skrobia kukurydziana*, błonnik jabłkowy*, kakao*, sól, substancja spulchniająca: wodorowęglan amonu, naturalne aromaty (* certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1933 kJ /461 kcal
Tłuszcz: 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,9 g
Węglowodany: 65 g
w tym cukry: 21 g
Błonnik: 3,9 g
Białko: 5,5 g
Sól: 0,54  g 

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję i orzechy

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacje dodatkowe

Waga 029 kg
Producent