CIASTKA Z MĄKI Z SORGO Z KOKOSEM BEZGLUTENOWE BIO 100 g – ZEMANKA

9,00  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
mąka z sorgo* 25%, cukier trzcinowy*, jaja*, zmielony kokos* 10%, mąka kukurydziana*, nieutwardzony tłuszcz roślinny* (olej słonecznikowy*, tłuszcz kakaowy*, woda, emulgator: lecytyna słonecznikowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), wysokooleinowy olej słonecznikowy*, skrobia kukurydziana* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Nie zawiera substancji spulchniających.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1706 kJ/409 kcal
Tłuszcz: 20  g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,2 g;
Węglowodany: 51  g;
w tym cukry: 22 g;
Białko: 5,1 g;
Sól: 0,15 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do +25°C

Informacje dodatkowe

Waga01 kg
Producent

PKWiU