CZEKOLADA BIAŁA Z WIÓRKAMI KOKOSOWYMI BIO 100 g – RAPUNZEL

14,60  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI

cukier trzcinowy Cristallino*, tłuszcz kakowy*, mleko pełne w proszku* (25%), wiórki kokosowe* (9%), emulgator: lecytyny (z soi*), wanilia bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

OPIS

Wiórki kokosowe i wanilia Burbon, nadają jej wyśmienity smak i aromat.
 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna – 2441 kJ/586 kcal

Tłuszcz – 41 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 21 g

Węglowodany – 47 g

w tym cukry – 47 g

Błonnik – 0,1 g

Białko – 8,0 g

Sól – 0,12 g

 

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać orzeszki ziemne i inne orzechy

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Informacje dodatkowe

Waga011 kg
Producent