CZEKOLADA MLECZNA Z NADZIENIEM MIGDAŁ – FASOLA TONKA BIO 100 g – RAPUNZEL

10,13  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
cukier trzcinowy Cristallino*, tłuszcz kakaowy*, pełne mleko w proszku* 19%, migdały* 12%, miazga kakaowa*,  olej palmowy*, emulgatory: lecytyny (z soi*), fasola tonka*, wanilia Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa min. 37% z czekolady mlecznej.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2411 kJ / 579 kcal
Tłuszcz: 38 g;
w tym kwasytłuszczowe nasycone: 21 g;
Węglowodany: 49 g;
w tym cukry: 47 g;
Błonnik: 2,3 g.
Białko: 8,0 g;
Sól: 0,18 g,

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać orzechy

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Informacje dodatkowe

Waga 011 kg
Producent