CZEKOLADA PREMIUM GORZKA Z ŻURAWINĄ I MIĘTĄ BEZGLUTENOWA BIO 85 g – EKOFLORKA

9,00  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, liofilizowana żurawina* 7 %, suszona mięta* 1,8 % (*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa min. 70 %.  

OPIS
Czekolada gorzka z dodatkiem liofilizowanej żurawiny oraz suszonej mięty. Ręcznie robiona.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 2399 kJ/573 kcal
Tłuszcz: 44 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 27 g
Węglowodany: 29 g
w tym cukry: 26 g
Białko: 7,7 g
Sól: 0,02 g
   
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać mleko (łącznie z laktozą), orzechy laskowe, migdały, inne orzechy

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu. Najlepiej w temperaturze od 12 do 20 stopni Celsjusza, przy wilgotności max. 70 %.  



Informacje dodatkowe

Waga 011 kg
Producent