WAFLE RYŻOWE Z SEZAMEM W MLECZNEJ CZEKOLADZIE BEZGLUTENOWE BIO 100 g – BIO PLANET

6,86  brutto

Brak w magazynie

Poinformuj mnie, kiedy znów pojawi się w koszyku

SKŁADNIKI
mleczna czekolada* (60 %) [cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, mleko w proszku*, masa kakaowa*, emulgator: lecytyna sojowa*, naturalny aromat waniliowy], ryż brązowy* (39,5 %), sezam* (0,4 %), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny).

OPIS
Ekologiczne wafle oblane mleczną czekoladą to wyśmienita przekąska dla dzieci i dorosłych.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 2090 kJ / 499 kcal
Tłuszcz – 25 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 14 g
Węglowodany – 61 g
w tym cukry – 29 g
Błonnik – 2,7 g
Białko – 7,6 g
Sól – 0,27 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać orzechy.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu w temperaturze 15-20ºC. Ekspozycja na ciepło lub światło słoneczne może powodować oddzielanie się tłuszczu kakaowego, co może skutkować powstawaniem białego nalotu na powierzchni czekolady. Po otwarciu przechowywać w szczelnym pojemniku i spożyć w ciągu 5 dni.

Informacje dodatkowe

Waga011 kg
Producent