SKŁADNIKI
cukier kokosowy (palmowy)* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny cukier kokosowy, nierafinowany, uzyskiwany z pąków kwiatowych palmy kokosowej. Pozbawiony aromatu kokosa, charakteryzuje się lekką nutą karmelu. Może być stosowany do wypieków, deserów oraz słodzenia ciepłych napojów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1602 kJ / 377 kcal
Tłuszcz – 0,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 93 g
w tym cukry – 90 g
Białko – 0 g
Sól – 0,9 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Specyfikacja:
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 15.00 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 5.00 |
Masa netto (g) | 500 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 60 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.00 |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Producent | BIO PLANET – seria CZERWONA (cukry. syropy) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | BIO PLANET S.A.. WILKOWA WIEŚ 7. 05-084 LESZNO |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Indonezja |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Indonezja |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |