SKŁADNIKI
cukier trzcinowy* 98 %, tapioka (skrobia z manioku)* 2 % (*certyfikowany składnik ekologiczny).
OPIS
Cukier puder trzcinowy polecamy do wypieków, polew, kremów i deserów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1700 kJ / 400 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 100 g
w tym cukry – 97 g
Białko – 0 g
Sól – 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Specyfikacja:
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 13.00 |
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 19.00 |
Masa netto (g) | 300 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.00 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 90 |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Producent | BIO PLANET – seria CZERWONA (cukry. syropy) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | BIO PLANET S.A.. WILKOWA WIEŚ 7. 05-084 LESZNO |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Kostaryka |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Kostaryka |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |