SKŁADNIKI
100 % syrop klonowy* klasa A (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
W zależności od temperatury odparowania uzyskuje się różne rodzaje syropu.
Różnią się kolorem i smakiem, jakość pozostaje bez zmian.
Typ A – delikatny klonowy smak (złoto bursztynowy kolor)
Typ B – wyraźny klonowy smak (bursztynowy kolor)
Typ C – intensywny klonowy smak (ciemno bursztynowy kolor)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1507 kJ / 360 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 89,2 g
w tym cukry – 77 g
Białko – 0 g
Sól – 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Po otwarciu przechowywać w lodówce
Specyfikacja:
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 16.50 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 180 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 4.00 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 8.50 |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia | Holandia |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Kanada |
Producent | TERRASANA (kremy. makarony. sosy sojowe. inne) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | TERRASANA NATUURVOEDING B.V.. WAAIER 10. 2451 LEIMUIDEN |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |