SKŁADNIKI
ekologiczny syrop z agawy 100 %
OPIS
Ekologiczny syrop z agawy powstaje z zagęszczonego soku z agawy. Polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, naleśników, a także do słodzenia napojów.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna – 1253 kJ / 296 kcal
Tłuszcz – 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0 g
Węglowodany – 71 g
w tym cukry – 69 g
Błonnik – 5,8 g
Białko – 0 g
Sól – 0,05 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Specyfikacja:
Wysokość opakowania jednostkowego (cm) | 16.50 |
Gwarantowany termin przydatności (w dniach) | 296 |
Głębokość opakowania jednostkowego (cm) | 3.50 |
Masa netto (g) | 330 |
Szerokość opakowania jednostkowego (cm) | 7.50 |
BEZ GLUTENU (deklaracja) | BEZ GLUTENU (deklaracja) |
BEZ GLUTENU (w składnikach) | BEZ GLUTENU (w składnikach) |
Producent | BIO PLANET – seria CZERWONA (cukry. syropy) |
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR – NAZWA I ADRES | BIO PLANET S.A.. WILKOWA WIEŚ 7. 05-084 LESZNO |
CERTYFIKAT BIO | CERTYFIKAT BIO |
Kraj pochodzenia składników (słownik BP) | Meksyk |
Kraj pochodzenia | Meksyk |
producent | NATUREL WEST CORP.EU BV |
WEGAŃSKI | WEGAŃSKI |
WEGETARIAŃSKI | WEGETARIAŃSKI |